Nytt för 2023

Vi kommer i år börjar använda fler funktioner i vårt nya föreningesystem Sportadmin. För dig som medlem innebär det att du nu kan betala avgiften för höstterminen 2023 med nya digitala betalningsmetoder. Detta för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det kraftigt minskad manuell administration för oss som ideell förening.

En administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor per betalning tillkommer för att täcka transaktions- kostnaderna och de nya automatiserade funktionerna. Detta möjliggör att vi kan frigöra många timmar från vår kanslist och vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköter nu vår betalpartner Billmate åt oss. Detta gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill – att utveckla föreningen. Vi vill växa som föreningen och detta är ett led i att få smidigare rutiner.

Vi kommer att skicka ut e-post med länk till betalningsfunktionerna inför höstterminen.

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning*

*) Tänk på att en delbetalning innebär att det kommer att tas en kreditupplysning.

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp”

från Appstore eller Google Play

Har du frågor eller funderingar kontakta:

kansli@asls.se

FRÅGOR OCH SVAR:

Varför 9-59 kr i administrationsavgift?

Jo, nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kronor.

Vad innebär det för föreningen?

Processen blir mer eller mindre helt automatistserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Det administrativa arbetet för planeringen av våra simlektioner och grupper kommer bli mycket mer lättarbetat. Ni som deltagare kommer enkelt kunna följa eran grupp i medlemsappen, saker som vilka moment som finns kvar att göra innan man tagit ett simmärke kommen enkelt kunna presenteras. Kommunikationen mellan deltagarna och ledarna kommer förbättras avsevärt.

Vad innebär det för mig som medlem?

  • För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder.
  • Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm.
  • Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera.
  • Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, samt mycket, mycket mer.