Anmälan

Avser ni att anmäla er till vår verksamhettryck på knappen ”Anmälan till ASLS” nedan. Ni kommer att hamna i ett Googleformulär där ni skall fylla i alla uppgifter och skicka in till oss, där ni hamnar i en kölista. Ni får ett bekräftelsemeddelande, men inget mejl.

Inför terminsstart går vi igenom listan och fyller på våra grupper. Om ni får en plats kommer en kallelse till den grupp som ni hamnar i.  

Avanmälan

Avser ni att avanmäla er så skall ni trycka på knappen ”Avanmälan till ASLS” nedan. Ni kommer till ett Googleformulär där ni skall fylla i uppgifterna och skicka in avanmälan. Ni kommer att få ett bekräftelsemedelande på att vi har tagit emot er avanmälan. Med anledning av gällande lagstiftning måste vi ta bort alla uppgifter om er från vårt system. Avser ni att börja igen måste ni anmäla er på nytt. Något ytterligare bekräftelsemejl kommer inte att skickas ut.

Klicka här Avanmälan till ASLS

Eftersom klubben drivs av ideella krafter och vårt kansli inte är bemannat på heltid hanteras anmälningar och avanmälningar i mån av tid. Finns det plats kommer det en kallelse den mejladress som angivits.

Välkommen att höra av er!

/ ASLS